Park soo dam

نام و نام خانوادگی: پارک سو دام

تاریخ تولد: ۸ سپتامبر ۱۹۹۱

محل تولد: کره ی جنوبی

قد: ۱۶۵

وزن: ۵۰

تحصیلات:

دبیرستان "جانگ سین" سئول، کره ی جنوبی

و دانشگاه ملی هنر کره( در سئول کره ی جنوبی) 

خانواده:

او بزرگ ترین فرزند خانواده است و یک برادر و یک خواهر کوچک تر از خود دارد.

پدر او تاجر و مادر او خانه دار است.

پارک سو دام به سرطان مبتلا است

شهرت:

پارک سو دام با بازی در فیلم" انگل" محصول سال ۲۰۱۹ به شهرت رسید.

فیلم انگل موفق به دریافت جوایز زیادی از جمله ۳ جایزه ی اسکار،گلدن گلوب، جایزه ی اتکا، جشواره کن و جشواره فیلم سیدنی شد. و همین باعث درخشش و شهرت سودام شد.

تست بازیگری:

او برای بسیاری از فیلم ها تست بازیگری داده و رد شده بود به گفته ی خود او در یک ماه برای هفده پروژه تست داده بود. اولین فیلم بلند او "فولاد سرد زمستان است"( محصول سال ۲۰۱۳ ) است در حالی ک  شهرت او بیشتر بخاطر بازی در فیلم سینمایی " انگل بود")

مخالفت خانواده:

در ابتدا خانواده ی سودام با بازیگری او مخالف بودند چون نگران مشکلاتی بودند که ممکن بود برای او پیش بیاید.ولی سودام تسلیم نشد و موفق شد که خانواده ی خود را برای این کار راضی کند.

پارک سودام گفته: بعد از این که خانواده ام دیدند که من در شب خسته اما خوشحال به خانه می آیم بیشتر حمایت میکردند؛زیرا میخواستند من خوشحال باشم و این بزرگ ترین انگیزه ی من بود.

خویشاوندان:

پارک وون سوک( بازیگر) دختر عموی پدربزرگ پارک سودام است.

فیلم و سریال های معروف:

انگل( فیلم محصول سال ۲۰۱۹)-فیلم سینمایی فولاد سرد زمستان( ۲۰۱۳)- سیندرلا و چهار شوالیه(۲۰۱۶)-ذهن زیبا (۲۰۱۶)-تخت پادشاهی(۲۰۱۵)- کشیش ها و خاموش شده و.‌‌

نکات دیگر:

پارک سودام عاشق حیوانات است و یک سگ خانگی دارد.

پارک سودام و حیوان خوانگی اشعکس های پارک سو دام

بیوگرافی و عکس های پارک مین یانگ بازیگر نقش منشی کیم در سریال منشی کیم چشه

عکس هایی تمام قد از گونگ یو بازیگر نقش جن در سریال گابلین

بیوگرافی و عکس های پارک سو دام بازیگر فیلم انگل

پارک ,فیلم ,ی ,سودام ,خانواده ,دام ,پارک سو ,سو دام ,پارک سودام ,محصول سال ,کره ی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آلاء مطالب اینترنتی لیموشو خرید باسکول | باسکول دیجیتال acas هوا فضا(NASAIRAN) مطالب اینترنتی خاطرات من اجناس فوق العاده